Rubikslös

image2

idag har jag gått till datorn dirket... haha, men som sagt så går det ganska bra med bloggandet nu. men behöver fler läsare. Tack ändå för en samsatt bra blogg i allafall. Måste komma på hur man gör designer nu igen... som jag har på mina andra två bloggar:

www.icecreamtruck.blogg.se
www.delin.blogg.se

dom har jag inte bloggat i på ganska längre..  men som sagt
idag ska jag typ vara med Victoria efter hennes fotbollsmatch. och snart måste jag duscha & äta mina speciella underbara nudlar :), jag förstår mig inte på www.designadinblogg.se , det går liksom inte... jag skrev in en sak ( färg runt rubrikerna ). inte för att man ser så mycket men... Jag har hört att hög midja är ganska inne nu... och har bara sett en tjej i skolan gå runt med sådanna, själv kallar jag det inte så himla fint på mig själv. Men många andra passar liksom idet. men jag passar nästan i inga kläder... det är så himla irriterande.. antingen blir det för mycket, eller ser det konstigt ut med alla mönster och stora klänningar. Men på modetidningar ser det as bra ut !. Jag kan inte säga att det är nått fel på mig ?. Såklart jag kan, men vad gör saken bättre liksom? :P, Jag därimot köper det mesta kläderna på Ginatricot, h&m, jc,bikbok, åhléns... och sådanna & smycken på både glitter, assezoritz eller vad affären kan nu heta, kan därimot gå in på ginatricot och få ett fint smycke för drygt 50 kr. och ibland beställer jag hem kläder från olika sajter på internet... men snart måste det bli lite shopping !!!. Känns tomt i garderoben, men ändå är det hur mycket kläder som helst... dom flesta måste jag nog kasta. och jag har inte bestämmt mig för att färga håret igen. Pollen på playahead.se står det lika mellan mörkt brunt och blondare. och jag har fortfarande inte valt !. Snälla nån, hjälp mig x).

Jag bara längtar som sjutton tills i morgon då Andra Avenyn kommer igen !. haha jag är värkligen beroende nu !.
och jag hade tänkt att fråga Nathalie om hon kunde fixa min blogg lite. Så att det inte är det gammla tråkiga bloggdesignerna. Jag vet hur man gör designer, men bara att jag inte vet vart man ska klistra in länkarna. Så ja. får väll fråga runt mer nu. Ja, så nu ska jag duscha och göra mig färdig.

image1

Sommarkläder

image2

har suttit och funderat på nya sommarkläder, och har kommit fram till nåra söta så plagg och får se vad alla andra säger om kläderna.


BILD 1. söta adidas brallor för 400 kr.                                   BILD 2. En lätt och ganska snygg t-shirt Varma och sköna till sommarkvällarna.                                                   från Hanes för ca. 130 kr. Finns även i svart.

   
BILD 3. Säg vad du vill... jag kallar den söt !                        BILD 4. herregud vad snyggt sommarlinne !. Går inte
går på undefär en 500 hundring. Från Twist&Tango.      på mer än 150 kr med märket Frank Dandy

             
BILD 5. Har blivit lite fundersam,                                  BILD 6. Den här är suuperfin !, eller ? x). Säger till mig själv
 på den här väskan, därför behöver lite                     KÖR PÅ ! :D, inte mer än 300 kr från Maria Westerlind.
stöd att välja. Vad tycks?. 400 kr från
Friis Company

BILD 7. Lite väl uringad?, i varfall ska man såklart      
ha ett linne under. Men söt eller? 650 kr
från Replay.
   

Rapkalas

image2

NEEEEEEJ, inte igen. Lattesjukan tillbaks.


image3elleraa, idag sov jag över hos Lisas farmor och farfar (igen). haha :), jag tyckte det var lite "läskigt" att sova ensam i den sängen jag skulle sova i (närmast dörren), liksom. Jag hade typ lagt ett tuggumi nånstans... så var det ett tuggumi fast på Filles svans ( deras katt ). så jag tog en sax för att klippa bort. Men fille trodde typ att det var en leksak, så jag bad Lisa att hjälpa till :P, jau och så blev det till slut, den gick bort. Men själva läskiga med det hela var att jag sov brevid det svarta håret. så jag låg och tänkte på Thegrudge. haha, det var inte lika mysigt. Så försökte jag sova, så fick jag upp i mina drömmar att jag och Lisa höll varandra i handen typ hopplade vid ett stup, så ramla jag ner, och drog med Lisa, så jag fick såndär ryckning. Som jag tror att dom flesta har fått ;P.  Så jag låg där och skrek typ " lisa, vart är du , lisa kom !" haha, så kom hon och ba " vad är det? " så titta jag så stog Lisa framför mig, haha. Så jag kasta mina kuddar och täcket till Lisas säng så låg jag där och sov (: . Dom andra flickorna stack in till sig och kolla på film. Vi palla inte. Men på morgonen typ vakna jag, och somna, vakna,somna och höll på så till nio. och jag kände att Lisa stack in till Oi runt 8 tiden. Sen så kom dom in och väkte mig. Helt ärligt vet jag heller inte vad jag drömde om "/. Jag kommer aldrig ihåg :'(. ahja, faack för att skolan börjar redan på måndag. Men aja, jag får väll kravla mig upp ur sängen och iväg till skolan. Det känns hemskt att det är sista lovet på hela nu sen blir det ju sommarlov men det är ju miljoner år tills dess "/.  Men till frukost så åt jag macka & te. Så hade Lisa typ druckit laktos ( hon är laktosintolerant ). Så hon typ prutta hela tiden. haha ( luktfria ). Så hade vi raptävling. HAHAHAHA !. Lisa vann för att hon kan låtsasrapa. Så såg vi typ på tv med Oi hela dan. och så skulle dom hem till deras far ( och oi´s mor ) hem till hemmesta igen. så jag fick sjuts hem, och nu sitter jag här och lyssnar på musik och bloggar. Fick tyvärr inte shoppa mer just nu. Men smiter förhoppningsvis iväg med lite stålar och köper mig lite kläder.
Förlåt för ett väldigt långt inlägg.

Sugen på latte nu.

image1


Tandläkarbesök för Lisa

image2

på morgonen vaknades jag av att Lisa snackade med Oi om att hon skulle väcka mig typ. mjamja.
idag runt tolv tiden så var Lisa hos tandläkaren, hon hade ett hål längst in, och så ööh skulle en speciellist kolla på hennes tänder, för hon kanske ska få tandställning. Efter ett tag efter så gick vi ut med Oi och hon såg ut att ha jätte kul. Vi gungade gungbräda. Jag och Oi på ena sidan och Lisa på andra, jepps.
Så efter det så gick vi en långpromenad ner till lundsjön. Det var is men soligt och härligt väder. jag höll på att frysa ihjäl. Mina tår var som isbitar... uuei. :(. Sen när vi kom hem hit igen så gick vi in till Lisas farmor och farfars rum och kollade på thevoice. När jag skickade in ett medelande; så det lyder såhär: Jag älskar dig Lisa, känt dig i alla mina 13 år. I belongs to you / Prow. haha x). Filmade in det ;). Ska säkerligen ladda upp den på pea så småningom.
Jau, och Lisa ba " aaaaaaaahahaha, jag hatar dig " ( på ett bra sätt trorja, annars får jag ta den smällen ).  Så skulle jag skicka in ett till när thevoice(tv) slutade för idag. Så jag blev lite lack. Men jau. Så fick vi ett sms där det stog: Carolina undrar om vi ska supa ikväll .. från Victoria. så jag tänkte... ööhh?, vafan är det för fråga?. Låter ju sjukt... och nog så är Carro lite konstig... kanske lite mycket.
I var fall så blir det chill pill i kväll. och fan att skolan snart börjar.

image1

Kryssning

image2
bloggandet går mig på närverna i bland måste jag bara tala om.
jag har en stor förväntan framför mig.
just nu sitter jag hos min bästavän och ska åka på kryssning ( birka paradise ) runt sextiden I think. Lisa leker besserwisser (;. Hon säger att man ska skriva sextiden ihop och I think med stort I, annars får jag fel på nationellaproven. Aja, " DET ÄR SANT" säg hon.
i var fall så blir det lite påhoppigt med massa bloggande. Jag har ganska mycket med skolan och sånt där. Fast ni kanske undrar om vad jag ska blogga om?, jo lite blandat, kan börja från vardagen till modebloggande och outfeets. Jag hoppas att denna blogg blir mer intressant än den andra skithögen.
och för att göra det lite lättare så skriver jag min signatur längst ner i varje inlägg, ;). 
Aja.. bloggar antagligen  imorgon när jag kommer hem från den fina båten.

Glad påsk.


image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0